Julkalender

Svara på dagens fråga i luckorna och samla poäng till finalquizen på julafton. Dessutom döljer sig spännande erbjudanden, lucktävlingar och bonusar bakom luckorna. Lycka till!

Vinster

Här nedan visas priserna till tävlingen.

Första pris

Produktinformation.

Andra pris

Produktinformation.

Tredje pris

Produktinformation.

Vinnare

Här presenteras vinnarna.

Topplista

Här är den aktuella ställningen just nu.

Plats Namn
1 Michael Andersson
2 Karin Mattsson
3 Anna Johansson
4 Natdalie Magnusson
5 Anna Olausson
6 Christopher Ståhl
7 Sarah Karlsson
8 Emmie Eriksson
9 Alex Melander
10 Oscar Enell

Regler

Tävlingen pågår 1 dec – 24 dec fram till kl 24.00. Under varje lucka gömmer sig en bokstav som tillsammans med veckans luckor utgör ett lösenord. Klura ut lösenordet och ange det i tävlingarna för att vara med. Varje deltagare får spela maximalt en gång per quiz.
I quizerna gäller det att svara rätt och snabbt för att hamna högt på topplistan och få en chans att vinna priserna. Tjäna extra poäng genom att utmana dina vänner och kollegor. Du får 100 poäng extra för varje lyckad utmaning (din vän måste spela). Max 1 000 extra poäng per person.
Vinnarna meddelas under vinnare och via e-post efter tävlingen.

Vid delad plats vinner den vars resultat har registrerats först.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast en vinst per hushåll gäller.
Arrangören har rätt att utesluta spelare som missbrukar eller misstänks fuska.

Genom att delta godkänner du att arrangören kontaktar dig angående tävlingen samt lagrar kontaktuppgifter för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden om egna och andras produkter.
Anställda hos arrangören och dess anhöriga kan inte vinna, men får gärna spela!
Du måste vara 18 år för att få delta i tävlingen.

Arrangörerna avråder från att använda tidigare versioner än 10 av webbläsaren Internet Explorer. Här kan du uppdatera till senaste versionen. Arrangörerna ansvarar inte för eventuella tekniska problem som kan uppstå på deltagarnas utrustning.

Denna tävling är inte sponsrad, godkänd eller administrerad av, eller associerad med Facebook. De medverkande lämnar/ger information till arrangören och inte till Facebook.