Julkalender – tävla och vinn!

Under varje lucka döljs en bokstav som bildar ett lösenord som du behöver för att tävla i veckotävlingarna.

Vinster

I varje quiz vinner den person med mest poäng kokboken ”Fester med rester – gott och nyttigt av det som blir över” samt en biobiljett.

Regler

Tävlingen pågår 1 dec – 24 dec fram till kl 24.00. Under varje lucka gömmer sig en bokstav som tillsammans med veckans luckor utgör ett lösenord. Klura ut lösenordet och ange det i tävlingarna för att vara med. Varje deltagare får spela maximalt tre gånger per quiz.
I quizerna gäller det att svara rätt och snabbt för att hamna högt på topplistan och få en chans att vinna priserna. Tjäna extra poäng genom att utmana dina vänner och kollegor. Du får 100 poäng extra för varje lyckad utmaning (din vän måste spela). Max 1 000 extra poäng per person.
Vinnarna meddelas via e-post efter tävlingen.

Vid delad plats vinner den vars resultat har registrerats först.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast en vinst per hushåll gäller.
Arrangören har rätt att utesluta spelare som missbrukar eller misstänks fuska.

Genom att delta godkänner du att arrangören kontaktar dig angående tävlingen.
Anställda hos arrangören och dess anhöriga kan inte vinna, men får gärna spela!
Du måste vara 18 år för att få delta i tävlingen.

Arrangörerna avråder från att använda tidigare versioner än 10 av webbläsaren Internet Explorer. Här kan du uppdatera till senaste versionen. Arrangörerna ansvarar inte för eventuella tekniska problem som kan uppstå på deltagarnas utrustning.

Denna tävling är inte sponsrad, godkänd eller administrerad av, eller associerad med Facebook. De medverkande lämnar/ger information till arrangören och inte till Facebook.